Cetade pintura industrial

Des de fa més de 30 anys Cetade Pintura Industrial es dedica al negoci de la pintura industrial. En 1979, es va crear l’empresa, amb seu a Rubí (Barcelona) i especialitzada en l’aplicació de pintura.

L’empresa va començar en un moment en el qual s’estaven construint moltes industries i es va especialitzar en aquest tipus de recobriments. Cetade Pintura Industrial va viure la seva petita revolució quan fa uns 15 anys va començar a aplicar pintura en pols.

Tècnicament, la realització de pintats industrials ha canviat enormement i la maquinària ha millorat molt. Els nostres empleats coneixen a la perfecció les tècniques d’aplicació i el seu maneig. D’aquesta forma aconsegueixen realitzar qualsevol recobriment amb pintura, amb la millor qualitat i en el menor temps possible.

Quant a materials, la cosa no ha canviat tant. Els lacats al forn i la pintura en pols continua sent l’element primordial a l’hora d’aplicar processos industrialitzats, encara que no significa que no s’investiguin i desenvolupin noves tècniques per a resoldre amb garanties les necessitats que en pintura industrial es plantegen.

En Cetade estem orgullosos d’oferir les millors pintures industrials que hi ha al mercat.