Cetade Pintura Industrial

C/ Compositor Schubert, 18
Polígon Industrial Can Jardí
08191 RUBÍ (Barcelona)

CONTACTAR

Sol·liciti un pressupost sense compromís, li aconsellarem el tipus de pintura industrial més adequada a les seves necessitats i a preus econòmics, tant particulars com empreses.

CLÀUSULA PER AL FORMULARI DE LA WEB

Responsable: CETADE PINTURA INDUSTRIAL. S.L.U. NIF B09993486, C/ COMPOSITOR SCHUBERT. 18 (POL. IND. CAN JARDI), 08191-RUBI

La finalitat del tractament de les dades per a la qual vosté dóna el seu consentiment serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l’entitat, contestar les consultes i/o enviar publicitat de productes o serveis que puguin ser del vostre interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat i no se cediran a tercers, llevat d’obligació legal. Vostè té dret a l’accés, rectificació oa sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits en els termes previstos a la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable dels mateixos en la direcció d’e- Mail info@cetade.cat/comptabilitat@cetade.cat. Podeu consultar informació addicional a https://www.aemol.com/clausulas.php?B09993486.

ON ESTEM